Blogg

Trycka lagtröjor

Att spela en lagsport är väldigt roligt och givande i alla åldrar. Man får dels väldigt bra träning för hälsan samtidigt som man får känna känslan av att tillhöra en grupp människor som klarar saker och blir bättre tillsammans. Man åker på matcher och känner känslan av att man själv är viktig för att laget ska hålla ihop. Ibland blir det vinster och ibland förluster, men laget håller ihop i vått och torrt.

Om man är ett lag som utövar någon sport så är det klart att man gärna vill ha snygga lagtröjor, dels av praktiska skäl men också för att man vill känna sig sammankopplade. Det är väldigt kul om man ska åka iväg och spela match och faktiskt kan känna att man är stolt över hur snygga tröjor laget har. Att fixa tryck på kläder är väldigt enkelt och inte heller särskilt dyrt. Det går lätt att göra själv hemma med rätt verktyg och material. Gör man det själv så kan man dessutom göra tröjorna väldigt snygga och personliga för laget, eller varför inte för varje individuell spelare? Möjligheterna är många och det kanske är dags att gå lite utanför boxen när det gäller lagtröjor och inte göra de så platta och tråkiga.

Det kan vara mycket värt för lagandan att trycka egna tröjor. Ni kommer känna er speciella och kanske få ett helt nytt självförtroende på plan. En större känsla av gemenskap kommer förmodligen av att ha matchande kläder på sig, så börja trycka tröjor så snart ni kan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *