Blogg

Sänk kraven på din träning

Vad är träning för dig? Känner du att du måste svettas så pass mycket att tröjan ändrar färg för att det ska räknas, eller räcker det med att du rör på dig lite? Här har vi alla olika svar och sätt att se på träning. Trots att alla har olika uppfattning om vad träning är så är det bara du själv som sätter kraven för din träning och bestämmer vad du räknar som träning och inte

Inget är statiskt

Träning är inget som ser likadan ut i hela livet. Olika perioder i livet påverkar hur din träning ser ut – kanske till och med i den grad att du inte kan träna just nu. Om du av någon anledning inte kan eller vill träna som du gjorde förr är det helt okej, för i slutändan tränar du ju för att du ska må bra.

 

Ta träning innan och efter barn som exempel. Innan du fick barn hade du säkert hur mycket tid som helst till att träna. Men nu är det någon annans behov som går före dina egna och du hinner inte träna som du gjorde förr. Men bara för att du idag inte hinner träna lika länge eller mycket som du gjorde förr betyder inte det att du inte tränar.

Efter att du har fått barn – speciellt om du har tvillingar – kan det vara svårt att hitta tiden till att träna. Din kropp kanske inte heller orkar träna på samma nivå som tidigare. Då är det okej att sänka kraven och kanske se promenaden med din nya tvillingvagn som träning. Det är mer än nog! Det är som sagt bara du själv som bestämmer hur, var och när du tränar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *