Blogg

Värva medlemmar till ditt lag

Har du tankar på att sätta ihop ett lag, eller har du redan ett lag med några medlemmar som skulle behöva några fler? Kanske behöver ditt lag bara en till medlem för att kunna spela den där korpen-matchen, eller för att ni ska ha ett helt lag att ställa upp med i en turnering? Om det är svårt att hitta nya medlemmar och nå ut till personer så kan du ta dig an något av dessa tips.

Sociala medier

Idag är sociala medier ett ypperligt sätt att nå ut till så många som möjligt. Dessutom är det ett enkelt sätt att visa upp sin verksamhet för andra. Det kan leda till att någon nappar på ert erbjudande att gå med i laget eller att någon ser era inlägg och känner någon som känner någon som skulle kunna bli er nya, saknade medlem.

En informerande hemsida, likt denna hemsida om kontorsmöbler, ett instagram konto, en facebook profil eller liknande kan vara exakt det ni behöver för att ert lag ska bli fulländat. Dessutom kan ni visa upp era träningar och er verksamhet. Det kan leda till att sponsorer hör av sig till er och vill hjälpa er eller att ni får nya fans som hejar på er på matcher och liknande.

Sprid ordet

Ibland räcker det inte med att sprida ordet på sociala medier, utan det kan även krävas att det sprids fysiskt. Prata med så många du kan och sprid ordet om att ni söker en ny medlem utan att det blir allt för tjatigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *