Blogg

Sportiga aktiviteter för nyblivna föräldrar

Det är lätt hänt att man som nybliven förälder snabbt prioriterar bort sig själv och sitt egna välmående så snart den lilla är ute i världen. Den nya omställningen med barn kan vara stressigt och bristen på sömn eller sällskap med vuxna kan verkligen tära på psyket. Så detta gör det extra viktigt att försöka komma ut en sväng varje dag och motionera.

Det finns mängder av spännande aktiviteter för nyblivna föräldrar som du kan testa på. Två av dessa ska vi lista i denna artikel och de kräver inte heller särskilt stora inköp för din del. Men en bra vagn är prioritet så hitta din favorit på https://www.babyland.se/barnvagnar.

Hitta nya promenadstråk

Promenader är verkligen underskattat och perfekt att utföra med din nyfödda i vagnen. Ni kan hitta nya promenadstigar att upptäcka, promenera med andra föräldrar och dessutom kommer ditt barn att få rejält med luft. Det är också mysigt att bryta vardagen och se någonting nytt så säkerställ att du tar dig ut på en liten runda varje dag. Ni behöver heller inte gå särskilt långt. Oavsett vart du är bosatt är vi övertygade om att du kan hitta en passande runda och även uppmuntra andra nyblivna föräldrar att röra på sig mer.

Babysim

Många simhallar erbjuder också babysim, vilket kanske inte kommer ge dig särskilt mycket motion. Men om du kombinerar detta med en promenad så får ni båda röra på er lite under dagen. Babysim är perfekt för att introducera ditt barn till vatten och du kan också passa på att samtala med andra föräldrar undet tiden. En rolig aktivitet som ni kan göra tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *