Blogg

Kombinera avslappning med träning

Att kombinera avslappning med träning är ett fördelaktigt sätt att förbättra din allmänna hälsa och ditt välbefinnande. Spabehandlingar kan hjälpa dig att varva ner efter en lång dag, och träningsmöjligheterna gör att du kan hålla igång din träning även på semestern eller under spavistelsen. Här är några tips på hur du kan få ut det mesta av både avkoppling och motion när du till exempel är på besök i storstaden och spenderar några timmar på ett spa Stockholm.

Planera

Se till att boka dina behandlingar och träningspass i förväg. På så sätt kan du undvika besvikelser och få ut det mesta av din tid på spaet. Du har även koll på var du ska vara vid vilken tid och kan på så sätt slippa oron över att du ska ta dig någonstans och att det kan bli fel.

Bastu och pool

Använd bastun eller ångbastun före din massage eller andra behandlingar. Det hjälper dig att slappna av och förbereda dina muskler för behandlingen. Dra nytta av spa anläggningens bekvämligheter. Många spaanläggningar har pooler – och vissa har även ett gym.

Ta med dig träningskläder

Om du planerar att träna, kom ihåg att ta med dig träningskläder. På så sätt kan du utnyttja träningsanläggningarna och få ett komplett träningspass. Men om det inte finns ett gym på spat så kan du kanske simma några längder i poolen. För att simma är ju också ett sätt att träna, och framförallt är det en väldigt skonsam och effektiv träningsform. Dessutom har du ju redan badkläderna på dig eftersom att du är på ett spa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *